Home » COVID19-INFO

COVID19-INFO

Ketu do te gjeni informacione per Covid-19

Si ndikon Covid- 19 ne organet kryesore te trupit dhe a duhet te vaksinohemi?! Dr. Leonidha Peppo

Dr. Leonidha Peppo, Mjek Kardiolog prane Qendres Shendetesore Nr.4, Tirane. Cfare u paraqit pas kalimit te semundjes se COVID-19 ne individe te ndryshem, duke perfshire edhe miqte e pacientet e mi, duke pasuar  edhe vete mua. Me kete shkrim do te trajtohen edhe ata qe… Read More »Si ndikon Covid- 19 ne organet kryesore te trupit dhe a duhet te vaksinohemi?! Dr. Leonidha Peppo

Pneumonia nga COVID: Sa kohë kërkon shërimi? Dr. Silvana Sadria

Me shumë mundësi jeni njohur me simptomat e zakonshme të COVID-19, përfshirë temperaturen, kollën dhe lodhjen. Por, në raste të rënda, COVID-19 gjithashtu mund të shkaktojë komplikime serioze, përfshirë pneumoninë. “Ne kemi ende shumë për të mësuar për COVID-19, veçanërisht kaosin që mund të shkaktojë… Read More »Pneumonia nga COVID: Sa kohë kërkon shërimi? Dr. Silvana Sadria