Skip to content
Home » COVID19-INFO » Page 2

COVID19-INFO

Ketu do te gjeni informacione per Covid-19

A mund të tregojë prokalcitonina bashkë-infeksione bakteriale në Pacientët me COVID-19?

Nga dr. Blerta Brati Mjeke Mikrobiologe prane ISHP Një studim i fundit i kryer nga Austin Health, Australi tregoi se nivelet e prokalcitoninës në serum mund të jenë një tregues intensiv i bashkë-infeksionit bakterial me sëmundjen e koronavirusit 2019 (COVID-19). Te ngjashme me infeksionet e… Read More »A mund të tregojë prokalcitonina bashkë-infeksione bakteriale në Pacientët me COVID-19?

Vaksina covid 19

Edhe nëse keni kaluar COVID-19, përsëri keni nevojë për vaksinën!

Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) javën e kaluar lëshoi ​​një Autorizim të Përdorimit Emergjent (EUA) për vaksinën Pfizer-BioNTech. Ka pasur raporte të ri-infektimit me virusin që shkakton COVID-19. Edhe nëse keni kaluar COVID-19, marrja e vaksinës mund të ndihmojë në parandalimin e ri-infektimit dhe… Read More »Edhe nëse keni kaluar COVID-19, përsëri keni nevojë për vaksinën!

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.