Skip to content
Home » COVID19-INFO » Page 4

COVID19-INFO

Ketu do te gjeni informacione per Covid-19

Variantet e Coronavirus-it SARS-CoV-2: Çfarë janë dhe çfarë dimë?

“Burimet e konsultuara për hartimin e këtij artikulli janë faqet zyrtare të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) dhe ECDC (Qendra Europiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve). “ Koronavirusi i ri – i njohur si SARS-CoV-2 – është përgjegjës për sindromën e frymëmarrjes të njohur… Read More »Variantet e Coronavirus-it SARS-CoV-2: Çfarë janë dhe çfarë dimë?

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.