Skip to content
Home » Archives for Admin » Page 3

Admin

Përfitimet e vajit të peshkut gjatë periudhës së shtatzanisë

Shtatzënia është njëperiudhë e veçantë për gratë, pasi trupi përgatitet të lindë një fëmijë. Kjo është arsyeja pse nevojat ushqyese të nënave të reja ndryshojnë. Ka vitamina dhe minerale të ndryshme të nevojshme për një shtatzëni të shëndetshme, duke përfshirë konsumin adekuat të acideve yndyrore… Read More »Përfitimet e vajit të peshkut gjatë periudhës së shtatzanisë

Allergoff®, Inovacion në trajtimin dhe parandalimin e alergjive

www.allergoff.com Allergoff® SPRAY, Inovacion në trajtimin dhe parandalimin e alergjive, zvogëlon rrezikun e zhvillimit të alergjisë ose përkeqësimit të simptomave të saj dhe mbështet trajtimin e alergjive të thithura. VETITË E PRODUKTIT ZGJIDHJE INOVATIVE PËR NEUTRALIZIMIN E ALERGENËVE TË PLUHURIT SHTËPISË. ALLERGOFF® SPRAY PËRDORET NË… Read More »Allergoff®, Inovacion në trajtimin dhe parandalimin e alergjive

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.