Skip to content
Home » Archives for Admin » Page 2

Admin

Gjumi dhe hidtratimi nga Toskani Night Reverse për lëkurë më të bukur.

Mjafton një gjumë i mirë i natës për të ndryshuar gjithçka: humorin, pamjen, dozën e energjisë. Nje gjumë i mire për të paktën shtatë- tetë orë në natë, do të përmirësonte vigjilencën mendore, kapacitetin e reagimit, metabolizmin dhe funksionin imunitar, por mbi të gjitha do… Read More »Gjumi dhe hidtratimi nga Toskani Night Reverse për lëkurë më të bukur.

Mpiksjet e gjakut gjatë ciklit menstrual: A duhet të shqetësohem?

Mpiksja e gjakut mund të shkaktohet nga faktorët e mëposhtëm: 1. Shkëputje e papritur e mukozës Gjatë ciklit menstrual, mitra tkurret për të nxjerë përmbajtjen e brëndeshme. Gjatë kontraktimit prodhohet prostaglandinë, nëse pastrohet më shpejt, shfaqen mpiksje gjaku. Dhe gjatë natës, një pjesë e madhe… Read More »Mpiksjet e gjakut gjatë ciklit menstrual: A duhet të shqetësohem?

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.