Skip to content
Home » BEBI » Page 2

BEBI

KETU DO TE GJENI INFORMACIONE PER FOSHNJEN TUAJ

shendeti

Bakteret rezistente, të sapolindurit janë ndër më të rrezikuarit.  

Bakteret rezistente ndaj antibiotikëve: një problem shumë serioz për të cilin flitet shumë dhe që shqetëson veçanërisht moshat më të brishta nga pikëpamja imune.  Fëmijët, për të cilët infeksionet janë shkaku kryesor i vdekshmërisë dhe sëmundjeve.  Nga 4 milionë vdekje neonatale që ndodhin çdo vit… Read More »Bakteret rezistente, të sapolindurit janë ndër më të rrezikuarit.  

shendeti

Sëmundja e “gojës,duarve dhe këmbëve”: Çfarë është dhe si ta trajtojmë?

Semundja e Gojës,duarve dhe këmbëve është një sëmundje shumë e zakonshme tek fëmijët, të cilët e marrin atë në komunitet (çerdhe, kopshte,shkolla).  Le të shohim se si ta diagnostikojmë atë dhe si të trajtojmë në mënyrë efektive simptomat.  Viruset e shumta që qarkullojnë gjejnë terren… Read More »Sëmundja e “gojës,duarve dhe këmbëve”: Çfarë është dhe si ta trajtojmë?

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.