Skip to content
Home » BEBI » Page 3

BEBI

KETU DO TE GJENI INFORMACIONE PER FOSHNJEN TUAJ

Disa keshilla per te gjitha lendet ushqyese qe i duhen femijes te rritet i shendetshem:

Ushqimi për fëmijët bazohet në të njëjtat parime si ushqimi për të rriturit. Të gjithë kanë nevojë për të njëjtat lloje të ushqyesve, të tilla si proteina, vitamina dhe minerale, karbohidrate dhe yndyrna. Por, fëmijët kanë nevojë për sasi të ndryshme të lëndëve ushqyese specifike,… Read More »Disa keshilla per te gjitha lendet ushqyese qe i duhen femijes te rritet i shendetshem:

Ibuprofeni

Ibuprofeni për fëmijë, Keshilla per perdorimin e duhur:

Indikacionet, efektet anësore, kundërindikimet: çfarë duhet të dini në lidhje me përdorimin pediatrik të këtij medikamenti antipiretik, qetësues të dhimbjeve dhe anti-inflamator? Cfare eshte Ibuprofen? Ibuprofen është një bar që i përket familjes së NSAID (barna anti-inflamatore jo-steroidale). Mund të përdoret tek fëmijët si medikament… Read More »Ibuprofeni për fëmijë, Keshilla per perdorimin e duhur:

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.