Skip to content
Home » BEBI » Page 5

BEBI

KETU DO TE GJENI INFORMACIONE PER FOSHNJEN TUAJ

Covid dhe femijet! Temperatura eshte simptoma e pare, vetem 8% trasmetojne virusin:

Prandaj transmetueshmëria eshte e larte në shkolla. Nga ana tjetër, adoleshentët kanë simptoma më të ngjashme me të rriturit si dhimbje koke dhe ndryshime në shije dhe erë. Infeksioni me Sars-CoV-2 tek fëmijët ndodh kryesisht në një mënyrë asimptomatike. Rezultatet e një studimi pediatrik nga… Read More »Covid dhe femijet! Temperatura eshte simptoma e pare, vetem 8% trasmetojne virusin:

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.