Skip to content
Home » O2 Organic kujdesi për lëkurën me përbërës 100% natyral

O2 Organic kujdesi për lëkurën me përbërës 100% natyral

Kujdesi i lëkurës nuk duhet të jetë i komplikuar

Përfitimet e një rutine të përditshme të kujdesit të lëkurës janë të pafundme. Lëkura e pastër, e hidratuar dhe e shëndetshme fillon me një përkushtim ndaj një rutine të qëndrueshme të kujdesit të lëkurës. Ne besojmë në një rutinë që është e thjeshtë – një që përfshin një ose dy produkte natyrale të fuqishme dhe vetëm disa minuta nga koha juaj.

Por nëse është kaq e thjeshtë, pse kaq shumë njerëz shmangin ritualin e kujdesit të lëkurës dy herë në ditë, tre minuta? Sepse nuk është ende pjesë e rutinës së tyre. Ashtu si zakonet, bërja e një rutine pjesë e orarit tuaj të përditshëm kërkon qëndrueshmëri dhe përsëritje.

Pra, cilat janë 8 përfitimet e një rutine të përditshme të kujdesit të lëkurës?

  1. Ju e filloni ditën të freskëta dhe e përfundoni të pastra për t’i dhënë lëkurës tuaj oxigjenim
  2. Lëkura juaj qëndron e hidratuar gjatë gjithë ditës dhe natës
  3. Qelizat tuaja marrin një dozë të qëndrueshme të oksigjenit shumë të nevojshëm
  4. Riparimi dhe hidratimi i përditshëm rezulton në lëkurë më të lëmuar dhe më të tonifikuar
  5. Larja e lëkurës me produkte natyrale përmirëson shkëlqimin natyral të lëkurës tuaj
  6. Merrni strukturë të përmirësuar dhe lëkurë më të lëmuar me kujdes të vazhdueshëm
  7. Krijimi i ritualeve të kujdesit shëndetësor mund të krijojë strukturë rreth rutinave tona
  8. Prioriteti i kujdesit për veten ndihmon në përmirësimin e gjendjes suaj të përgjithshme mendore

Këto tetë përfitime do të janë tuajat duke përdorur për kujdesin e lëkurës O2 Organic SkinCare vetëm dy herë në ditë. Ne ju premtojmë se nëse përdorni produktet tona, rutina juaj do të jetë e lehtë, e thjeshtë dhe efektive.

Si ti’a nisim?

Një rutinë për kujdesin e lëkurës do të thotë lëkurë më e bukur dhe më e shëndetshme. Por përfitimet shkojnë më thellë. Lëkura juaj është me ju për gjithë jetën dhe të kujdeseni për të do të thotë të kujdeseni për veten.

Dhe është e rëndësishme të mbani mend se lëkura juaj është një organ. Është me të vërtetë linja juaj e parë e mbrojtjes kundër ndotjes, dëmtimit të diellit dhe çdo gjëje tjetër ndaj të cilës mund të ekspozoheni.

Për këtë qëllim, kujdesi për lëkurën është vetëkujdes. Dhe është gjithashtu kujdes shëndetësor.

Kur i kushton vetes disa minuta për t’i dhënë fytyrës dhe trupit atë që kanë nevojë, i dërgon vetes mesazhin se je e bukur brenda dhe jashtë. Ju i thoni vetes se ia vlen të kaloni një ose dy minuta për një ritual mëngjesi dhe mbrëmjeje që do t’ju bëjë të dukeni dhe të ndiheni më mirë. Pra, këtu janë 8 arsye për të kontrolluar lëkurën tuaj dhe për t’i dhënë vetes pak dashuri, çdo ditë.

Pse O2 organic Skin Care?

1. Ju e filloni ditën të freskëta dhe e përfundoni të pastra për t’i dhënë lëkurës tuaj oxigjenim

Larësi ideal

Një rutinë e shëndtshme fillon me larjen e fytyrës (përdorni një pastruesin tonë të butë, tërësisht natyral). Larja në mëngjes dhe në mbrëmje largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe nga yndyra që mund të bllokojnë poret . Pastrimi i mbrëmjes gjithashtu largon ndotësit dhe toksinat që mund të dëmtojnë lëkurën. Ne rekomandojmë larje dy herë në ditë – një herë për të hequr çdo grim ose grim që është grumbulluar gjatë ditës dhe një herë për të pastruar lëkurën nga nata.

2. Hidratim = lëkurë më e re

Emri për shëndetin e lëkurës është hidratimi. Lëkura e hidratuar duket dhe ndihet më mirë, dhe hidratimi do të thotë gjithashtu lëkurë më të shëndetshme. Sa më të shëndetshme qelizat tuaja të lëkurës, aq më e ngadalshme është plakja.

Hidratuesi ideal

Dhe ne të gjithë duam të ngadalësojmë orën. Lëkura juaj ka mënyra për të hidratuar veten, por ne natyrisht e humbim këtë ndjesi në mënyrë natyrale gjatë gjithë ditës. Shtoni ndikimet e mjedisit tonë, procesin e plakjes dhe faktorë të tjerë, dhe në fakt bëhet mjaft e vështirë për lëkurën të mbajë veten të hidratuar. Produktet e mira për kujdesin e lëkurës e mbajnë lëkurën të hidratuar duke mbajtur lagështinë brenda dhe duke mbajtur lagështinë e duhur në sipërfaqen e lëkurës. Mikroflluska e oksigjenit natyral në formulimin e O2 Organic skin care bllokojnë lagështinë dhe e mbajnë lëkurën të hidratuar gjatë gjithë ditës dhe natës.

3. Qelizat tuaja marrin një dozë të qëndrueshme të oksigjenit shumë të nevojshëm

Si të gjitha qelizat tona të trupit, qelizat e lëkurës kanë nevojë për oksigjen. Pirja e ujit ndihmon në mbajtjen e lëkurës të hidratuar, dhe gjithashtu mund të përmirësojë qarkullimin (edhe një arsye tjetër për atë gotë me ujë në mëngjes). Produktet tona O2 Organic Skin Care përmbajnë elementë natyral oksigjeni për të shkuar një hap më tej dhe për të dhënë oksigjen direkt në qelizat e lëkurës suaj nga jashtë brenda. Kjo do të thotë metabolizëm më i mirë i qelizave dhe qeliza më të shëndetshme.

Oksigjenimi = ringjallja e indeve, e cila çon në lëkurë të shëndetshme, të bukur dhe me shkëlqim.

E gjithë kjo shkencë e shton tonin, shkëlqimin dhe butësinë më të mirë.

4. Riparimi dhe hidratimi i përditshëm rezulton në lëkurë më të lëmuar dhe më të tonifikuar

Ndotja është e keqe për lëkurën. Thatësia dhe dëmtimi nga ndotësit dhe rrezatimi ultravjollcë mund të shkaktojnë njolla dhe strukturë të pabarabartë. Kjo gjë ndikon në tonin dhe strukturën e lëkurë. Kjo ndodh paksa çdo ditë, kështu që hidratimi dhe riparimi i përditshëm është i domosdoshëm. Nëse lëkura juaj është tashmë në formë të shkëlqyer, mirëmbajtja e përditshme do të ndihmojë në parandalimin e njollave dhe depigmentimit. Nëse zbuloni se keni filluar të zhvilloni ton ose teksturë jokonsistente, mirëmbajtja e përditshme mund të ndihmojë në riparimin dhe ringjalljen e cilësive të lëmuara të lëkurës që keni menduar që prej kohësh.

5. Rigjallëroni lëkurën.

Lëkura e thatë është lëkurë e vdekur, dhe lëkura e vdekur është pa jetë. Ndërsa plakemi, metabolizmi ynë ngadalësohet. Metabolizmi i ngadalshëm i qelizave do të thotë lëkurë më e zbehtë. Por koha është gjithashtu mik me ne: Hidratimi i përditshëm mban çdo gjë të freskët, dhe 3 minuta dy herë në ditë do t’ju mbajnë shkëlqim. O2 Organic Skin Care e bën këtë kohë më efektive dhe efikase duke ofruar formulime të ndërtuara me teknologjinë e mikroflluskave të oksigjenit. Kjo teknologji dërgon oksigjen direkt në qelizat e lëkurës tuaj aty ku kanë më shumë nevojë për të, duke përshpejtuar kështu metabolizmin e qelizave. Rritja e metabolizmit nënkupton qeliza më të reja, më të shëndetshme të lëkurës dhe lëkurë të shëndetshme dhe me shkëlqim.

6. Ngadalësoni shenjat e plakjes

Çdo fytyrë tregon një histori dhe kjo ia vlen të festohet. Ne mendojmë se ju duhet të keni një fjalë për historinë që tregon fytyra juaj. Dhe kujdesi i mirë i lëkurës ju jep kontroll mbi atë që fytyra juaj i thotë botës. Për të vënë një pikë të mirë në të, mendoni për bimët e shtëpisë tuaj. Kur toka bëhet e thatë, ajo ngurtësohet dhe tkurret. Tërhiqet bëhet e fortë dhe shpesh çahet. Kur hidratohet (ujitet), është e butë, e shkrifët dhe ka një konsistencë të bukur.

Por edhe kur është e butë dhe e shkrifët, ruan strukturën që rrënjët e bimëve duhet të qëndrojnë të mbështetura. Fuqia hidratuese e mikroflluskave të oksigjenit në kujdesin e lëkurës nga O2 Organic skin care ndihmon lëkurën tuaj të qëndrojë e shëndetshme, e fortë, elastike. Ajo ngop lëkurën tuaj duke siguruar lagështi në sipërfaqe, dhe më pas duke e mbajtur atë atje. Dhe kjo do të thotë lëkurë më e lëmuar me më pak rrudha.

Për të qenë të qartë, ne nuk jemi kundër rrudhave. Ne mendojmë se plakja është e bukur dhe linjat e pashmangshme që shfaqen me kalimin e kohës, tregojnë një histori për të cilën të gjithë duhet të jemi krenarë. Ne thjesht nuk na intereson të marrim më shumë rrudha ose ato që kemi të jenë më të thella se ç’duhet.

7. Arrini një balancim përmes ritualit të përditshëm

Rutinat janë të rëndësishme sepse na bëjnë të ndihemi mirë. Marrja e kohës për të bërë diçka pozitive në fillim dhe në fund të çdo dite na bën më të mirën përpara pasqyrës. Dhe na lejon të vendosim një kufi në shqetësimet e ditës përpara se të shkojmë drejt gjumit. Marrja e kohës për një ritual të thjeshtë, vetë-afirmues (në vend të stresit) mund të fillojë një reaksion zinxhir të shëndetshëm mendimesh dhe veprimesh që ju ndihmojnë të flini më mirë gjatë natës dhe të jeni më produktivë gjatë ditës.

8.  Kujdesi për veten është kujdes shëndetësor

Një akt i kujdesit ndaj lëkurës është një akt i dashurisë për veten. Lëkura juaj duron shumë dhe ne mendojmë se meriton pak dashuri shtesë në fillim dhe në fund të çdo dite. Kur kujdeseni për veten, po i dërgoni vetes mesazhin se ia vlen. Është një veprim aq i thjeshtë sa pastrimi i fytyrës dhe aplikimi i një produkti të pastër e të shëndetshëm nga O2 Organic Skin Care dy herë në ditë. Kujdesi për veten kërkon energji pozitive dhe kanalizimi i kësaj energjie në lëkurën tuaj mund të ndihmojë që ajo të duket dhe të ndihet mirë.

Lëkura juaj meriton një shans për të luftuar kundër ndotjes së shtuar dhe stresit. Ajo meriton të jetë elastike dhe e hidratuar edhe kur harroni të pini ujë. Dhe ju meritoni të plakeni sa më mirë që të jetë e mundur nga ana njerëzore. Pra, Jepini lëkurës tuaj atë që dëshiron dhe ka nevojë. Mund të filloni sot.

Na ndiqni në Instagram O2 Organic Skin Care për porosinë tuaj, së shpejti në dyqanin tonë online.

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.