Skip to content
Home » Kremi Hidratues nga O2 organic është për femra dhe meshkuj.

Kremi Hidratues nga O2 organic është për femra dhe meshkuj.

Edhe pse oferta e produkteve organike të kujdesit të lëkurës mbetet e drejtuar kryesisht për femrat, për meshkujt është gjithnjë e më e veshtire të gjejnë linja kozmetike të afta për të kënaqur nevojat e tyre.

Seksioni i produkteve të dedikuara për meshkujt mbetet i kufizuar në krahasim me atë të femrave, megjithatë është në rritje të vazhdueshme dhe me zgjedhje gjithnjë e më interesante.

Mashkulli që është pak më i madh në moshë, për shkak të stereotipeve të zakonshme, mund të kundërshtojë njëfarë rezistence në qasjen ndaj kujdesit të lëkurës së fytyrës dhe trupit, nga frika se kjo mund të minojë burrërinë e tij.

Përkundrazi!!

Brezat e rinj janë gjithnjë e më të hapur ndaj këtyre çështjeve, tabutë kapërcehen gradualisht dhe për njeriun e sotëm kujdesi për lëkurën dhe trupin nuk është gjë tjetër veçse shkak turpi.

Në fund të fundit, aplikimi i një kremi për fytyrën është një zakon i cili, më pak se 30 sekonda në ditë, mbron lëkurën, përmirëson pamjen e saj dhe vonon shfaqjen e rrudhave.

Zgjedhja e kremit të duhur të fytyrës për meshkujt.

Këshilla shumë e thjeshtë që dëshirojmë t’u japim meshkujve është të kërkojnë produkte BIO, natyrale ose të paktën pa paraben, duke shmangur të gjitha ato produkte me aroma të forta të përftuara me substanca kimike të treguara në listën e përbërësve të cilat dhe mund ta irritojnë lëkuren.

Zgjidhni sipas lëkurës tuaj!

Jo të gjithë kremrat janë të njëjtë, sepse jo të gjitha lëkurat janë të njëjta. Lëkura e meshkujve në thelb ndahet në 4 lloje makro: e ndjeshme, e yndyrshme, e thatë ose e përzier.

Lëkura e ndjeshme: Për shumë meshkuj, lëkura e fytyrës mund të jetë gjenetikisht e ndjeshme, për të tjerët mund të bëhet e ndjeshme nga rruajtja e vazhdueshme.

Në të dyja rastet, duhet zgjedhur një krem ​​specifik për lëkurë të ndjeshme, i cili është pa agjentë agresivë që mund të shkaktojnë acarim dhe mbindjeshmëri. Ata me lëkurë të ndjeshme duhet të zgjedhin rreptësisht produkte me origjinë natyrale që vetëm O2 organic skincare ju a ofron.

Lëkura e yndyrshme: Duke aplikuar një krem ​​të papërshtatshëm në lëkurën e yndyrshme, rrezikoni të merrni një efekt jo të këndshëm dhe me shkëlqim, Vetëm Kremi Hidratues nga O2  organic skincare mund të përdoret edhe  për lëkurën e yndyrshme që ta ndihmojë në mbajtjen e saj të hidratuar dhe të tonifikuar duke i dhënë një pamje homogjene lëkurës së fytyrës.

Lëkura e thatë : Ndryshe nga lëkura e yndyrshme, lëkura e thatë ka nevojë për kremra me një përmbajtje më të lartë të agjentëve hidratues.

Kremrat specifikë për lëkurën e thatë ndihmojnë jo vetëm për të luftuar rrudhat, por edhe për të luftuar shfaqjen e rrudhave ndaj të cilave kjo lloj lëkure mund të jetë më e prirur. Kremi i natës nga 02 organic sckincare ka pikërisht konsistencën e duhur dhe arrin të bejë këtë gjë. Në këto raste dhe jo vetëm sugjerojmë dhe serumin me VitaminC nga O2 organic skincare

Lëkurat e kombinuara: Për ato me lëkurë që nuk është e thatë, e yndyrshme dhe as veçanërisht e ndjeshme, përdorimi i përditshëm i një hidratuesi është themelore për mbrojtjen e dermës dhe parandalimin e rrudhave. Edhe për këtë lloj lëkure O2 Organic skincare ka aftësinë ta hidratojë dhe mbrojë lëkurën pa e yndyrosur apo tharë.

E dini pse ka gjithë këto aftësi O2 organic skincare? Sepse përbërësit që gjënden në formulimin delikat të kremrave me përbërje 100% natyrale kanë aftësi të depërtojnë në shtresat e lëkures në mënyre delikate dhe natyrale pa i dëmtuar barrierat e lëkurës por duke e hidratuar dhe duke e lënë një ndjesi delikate dhe soft në lëkurën e fytyrës.

Atëherë ne të O2 Organic Skicare nuk bejmë dallime mes femrave dhe meshkujve sepse lekura është organ delikat dhe i ndjeshëm për të dyja gjinitë, dhe ne e trajtojmë atë si organ dhe jo si gjini.

Meshkujt ashtu si edhe femrat të paktën të bëjnë 2 procese për një lëkurë sa më të mirë, larjen dhe hidratimin.

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.