Skip to content

O2 Organic Face Cleanser

L1700

O2 Organic Face Cleanser është nje larës organik në trajtë shkume.

 • Në trajtë shkume
 • Pastron lëkurën në thellësi
 • Nuk shkakton tharje
 • Nuk shkakton irritim
 • Ruan PH e lekurës
 • Përbërës 100% natyral dhe në harmoni me cdo lloj tipi lëkure
 • Sasia 150 ml

Perdorimi:

Aplikojeni në mëngjes dhe mbrëmje në lëkurë të njomë duke e masazhuar lehtë dhe më pas shpërlajeni mire.

O2 Organic Face Cleanser është nje larës organik në trajtë shkume.

 • Ky larës heq papastërtitë e lekurës pa i dhënë asaj tharje apo irritim.
 • Falë përbërjes së ekstrakteve të kastravecit dhe vajit te kokosit lekura pas pëdorimit te këtij larësi është e hidratuar dhe e pastër.
 • Eshte një larës pa përbërs kimik të dëmshëm që rendom gjënden në laresit e tjereë dhe duke qenë se është i lehtë, e lë lëkurën të pastër, të hidratar dhe me një PH të balancuar e cila është esenciale për lëkurën dhe në mënyrë që lëkura të jetë e shëndetshme pas larjes.
 • Për lekura sensitive dhe mikse
 • Përdoret në mëngjes dhe në darkë, për heqjen e makeupit dhe para vendosjes së serumit.

 

O2 Organic kujdesi për lëkurën me përbërës 100% natyral

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.