Skip to content
Sale!

K52 Woman Nutraceutical

L2980

K52 Nutraceutical Woman

Përdoret, sipas traditës herbaliste, si një shtesë ushqimore tek personat që kanë probleme për:

– Renien e flokeve

– Ruajtjen e shëndetit dhe bukurisë se flokëve dhe thonjve, për t’i bërë më të fortë

– Thinjat e flokëve.

Përdorimi:

Rekomandohet marrja e 2 kapsulave në ditë me një gotë ujë.

Paketimi:

60 kapsula 500 mg në pako blister (pesha neto 33 gr e)

 

K52 Woman Nutraceutical tableta në rast të rënies së flokëve dhe parandalimin e thinjave.

Shëndeti i kokës | Trajtimi i rënies së flokëve

K52 Nutraceutical Woman mund të përdoret, sipas traditës herbaliste, si një shtesë ushqimore tek personat që kanë probleme për:

– Renien e flokeve

– Ruajtjen e shëndetit dhe bukurisë se flokëve dhe thonjve, për t’i bërë më të fortë

– Thinjat e flokëve.

Përbërësit kryesorë: Serenoa repens fruta; Vitamina C liposomale; L-Taurinë; Maja e selenit; Tërfili i kuq; vitaminë B1; Vitamina B2; L- Cistinë; Milje ; keratin e hidrolizuar dhe Paba

Indikacionet për përdorim: K52 woman Nutraceutik i bazuar në minerale, mikroelementë, vitamina dhe aminoacide me dozë të duhur, vepron në mënyrë të favorshme për të ndihmuar:

  • Kundër rënies së flokëve
  • Tonifikon dhe mban lëkurën e kokës elastike për të nxitur aktivitetin e mirë të bulbit dhe skalpit
  • Promovon rritjen e flokëve aty ku është ende e mundur.

Lidhja me përbërësit aktivë të bimëve ndihmon në rregullimin e sekretimit dhjamor, parandalimin e formimit të radikaleve të lira dhe përmirësimin e mikroqarkullimit. K52 Nutraceutical Woman është një preparat gjithashtu i dobishëm për parandalimin e rënies së flokëve si dhe për thinjen e tyre. Në veçanti, përmirësimi i fluksit të gjakut në bulbin e flokëve çon në një konsum më të madh ushqimor dhe një oksigjenim më të mirë të të njëjtës, ndërkohë që hopi ka treguar se ka veti interesante antiandrogjenike që ndihmojnë për të kundërshtuar shndërrimin e hormoneve androgjenike pak aktive në të tjera më shumë. i fuqishëm dhe aktiv, flokët më pas rifitojnë forcën dhe energjinë e rritjes.

 

Përdorimi:

Rekomandohet marrja e 2 kapsulave në ditë me një gotë ujë.

Suplementi i rekomanduar i referohet një të rrituri me trup dhe peshë mesatare.

Çdo ndryshim në dozën mesatare të rekomanduar të lartpërmendur mund të vlerësohet nga specialisti (mjeku-farmacisti) i cili ka vendosur terapinë me të cilën duhet të shoqërohet K52 Nutraceutical Woman.

 

Paketimi:

60 kapsula 500 mg në pako blister (pesha neto 33 gr e)

 

Kushtet e ruajtjes:

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë.

 

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.