Skip to content
Sale!

Artiflex Cartilago ushqen nyjet dhe kërcet.

Original price was: L2400.Current price is: L2000.

Artiflex Cartilago ushqen nyjet dhe kërcet.

Shtesë ushqimore me përmbajtje Glukozamine dhe Kondroitine për ushqyerjen e kockave.

E dobishme në të gjitha rastet e ndryshimeve dhe konsumimit të kërcit.

Prodhimi: L’energia delle piante.

Përdorimi: Merrni 1 tabletë dy herë në ditë.

Paketimi: 30 tableta nga 850 mg në pako blister

 

 

Artiflex Cartilago ushqen nyjet dhe kërcet.

E dobishme në të gjitha rastet e ndryshimeve dhe konsumimit të kërcit.

Artiflex Cartilago, falë lëndëve ushqyese aktive që përmban(si Glukozamina, Kondroitina etj), është e dobishme në të gjitha rastet e konsumimit të kërcit pasi, duke vepruar në mënyrë sinergjike këto lëndë ushqyese, kryejnë një veprim shumë të rëndësishëm trofik në nivelin e matricës artikulare, duke nxitur sintezën dhe rigjenerimin e kërcit.

Lëndët ushqyese aktive:

  • Sulfat glukozaminë 500mg,
  • sulfat kondroitine 500mg
  • vitaminë C 60 mg
  • SAM (s-adenozyl –L-methionine) 100mg
  • Kolagjen i tipit II 100mg

Përdorimi:

Merrni 1 tabletë dy herë në ditë.

Paketimi:

30 tableta nga 850 mg në pako blister

 

 

10 këshilla për kocka të shëndetshme:

 

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.