Skip to content
Sale!

Dietokal Pancia Piatta

L2300

Dietokal Pancia Piatta

  • Suplement dietik
  • Ndihmës i dobishëm në dietat me kalori të ulëta që synojnë uljen e peshës trupore.
  • Përbërësit: Argininë alfa keto glutarat, L ornitinë,
  • Paketimi: Shishe qelqi 60 ml në kuti
  • Cmimi: 2300 lek

Dietokal Pancia Piatta

Suplement dietik

Ndihmës i dobishëm në dietat me kalori të ulëta që synojnë uljen e peshës trupore.

Arginina, keto glutarati dhe –ornitina së bashku kanë VEPRIM SELEKTIVE NË DIPOZITET, BARK, KOFSHTE DHE VITHE. TONIZON MUSKUJT

Përbërësit:

Ujë, argininë alfa keto glutarat, L ornitinë, konc. lëng ananasi, Sorbat kaliumi, benzoat natriumi, sukralozë, acid citrik, melatonin.

Suplement ushqimor i bazuar në Arginine A-k-g, L-ornithine dhe Melatonin, i dobishëm në rast nevoje të shtuar ose të marrjes së reduktuar dietike të këtyre komponentëve, ndihmëse në dietat me kalori të ulëta që synojnë uljen e peshës trupore.

Mënyra e përdorimit: Merrni 25/30 pika nëngjuhë në mbrëmje para se të shkoni në shtrat. Gjithashtu mund të administrohet para stërvitjes për të rritur nivelet e hormonit të rritjes pa efekte anësore. (Studimet shkencore tregojnë efektivitetin e tij)

Paralajmërime:

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë zëvendësim për një dietë të larmishme. Mos e merrni produktin gjatë shtatzënisë, laktacionit dhe nën 12 vjeç. Mos e administroni produktin dhe mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën 3 vjeç. Mos e merrni në rast të mbindjeshmërisë ndaj njërit prej përbërësve të tij. Ky produkt nuk është një zëvendësues për një dietë të larmishme.

Duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me kalori të ulëta duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme me një nivel të mirë aktiviteti fizik. Nëse dieta ndiqet për periudha të zgjatura më shumë se tre javë, këshillohet që të kërkoni këshilla mjekësore.

Paketimi: Shishe qelqi 60 ml në kuti

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.