Skip to content
Home » INTEGRATORET

INTEGRATORET

Ketu do te gjeni informacione ne lidhje me integratoret

Përfitimet e vajit të peshkut gjatë periudhës së shtatzanisë

Shtatzënia është njëperiudhë e veçantë për gratë, pasi trupi përgatitet të lindë një fëmijë. Kjo është arsyeja pse nevojat ushqyese të nënave të reja ndryshojnë. Ka vitamina dhe minerale të ndryshme të nevojshme për një shtatzëni të shëndetshme, duke përfshirë konsumin adekuat të acideve yndyrore… Read More »Përfitimet e vajit të peshkut gjatë periudhës së shtatzanisë

Viasterol, ndihma e parë kundër kolesterolit të lartë:

Kolesteroli është një lipid shumë i rëndësishëm për trupin tonë dhe është i përfshirë në funksione të ndryshme që janë thelbësore për shëndetin tonë. Është përbërës i membranave qelizore. Përdoret për prodhimin e disa hormoneve, siç janë hormonet seksuale: estrogjeni dhe testosteroni. Përfshihet në sintezën… Read More »Viasterol, ndihma e parë kundër kolesterolit të lartë:

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.
Exit mobile version