Skip to content
Home » Resvital-Antioxidant i fuqishem!

Resvital-Antioxidant i fuqishem!

Antioksidant

Resvital është pluhur i vërtetë rrushi mesdhetar me acide të plota. Marrë nga rrushi i thatë, i kuq dhe i papjekur i maleve të larta, është më i dendur në përbërësit aktivë të rrushit, të tilla si acidi resveratrol sesa ekstrakte të rrushit të pjekur. Kjo është arsyeja pse është ideale për të mbështetur një zemër të shëndetshme dhe përgjigje ne qarkullimin e gjakut, si dhe një detoks të shëndetshëm. Përveç kësaj, ajo është plot me acide acidike, të tilla si acidi malik dhe acidi tartarik, të cilat mbështesin detoksifikimin e shëndetshëm dhe një përgjigje të veshkave dhe fshikëzës.

Resvital nga Herb&Spice

Rrushi:

Burim natyror i acidit ellagik, resveratrol biologjikisht aktiv, polifenole të ndryshme të tjera, kalcium, magnez, bakër, hekur dhe kalium. Një burim i shkëlqyeshëm hekuri për ndërtimin e gjakut dhe kromit që ndodh natyrshëm në një formë biologjikisht te disponueshme .

Avantazhi i ketij preparati eshte për: Sistemi i qarkullimit të gjakut dhe shëndetin e zemrës

Resvital Powder është një burim i mirë iAntioksidantë Chromium Resveratrol

Ju mund ta porosisni online ne www.farmaceutika.org ose ne nr e whatsup ne : +355695149733. Produkti vjen brenda 24h ne Tirane, dhe 48 H ne rrethe.

https://www.northamericanherbandspice.com/shop/resvital-powder/
 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.
Exit mobile version