Skip to content
Sale!

Tepezcohuite Bio Oil

Original price was: L2800.Current price is: L2400.

Tepezcohuite Bio Oil i dobishëm për të lehtësuar rigjenerimin e indeve.

Shëndeti i lëkurës | Rigjenerues dhe shërues

Përmban:

Ekstrakt vajor i Mimozës Tenuiflora, Vitamina A, Vitamina E, Vaj i Embrionit të Grurit, Vaji i Trëndafilit, Vaj Argani, Helichrysum o.e., Rozmarina jashtë. o.e., Salvia o.e.

Udhëzime për përdorim:

Këshillohet që të aplikohen disa pika në zonën që do të trajtohet dhe të masazhohet në mënyrë rrethore derisa të përthithet plotësisht, dy herë në ditë.

Paketimi:

Shishe 15 ml

Kushtet e ruajtjes:

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë.

Tepezcohuite Bio Oil i dobishëm për të lehtësuar rigjenerimin e indeve.

Shëndeti i lëkurës | Rigjenerues dhe shërues

Bio Oil që kontribuon pozitivisht në ruajtjen e funksionalitetit qelizor dhe mekanizmave mbrojtës me rezultatin e nxitjes së rigjenerimit të indeve. Ndihmon për të zbutur linjat e shprehjes dhe për të luftuar formimin e rrudhave. Ai lehtëson procesin e zvogëlimit të plagëve dhe keloideve.

Përshkrim:

Parimet funksionale:

Ekstrakt vajor i Mimozës Tenuiflora, Vitamina A, Vitamina E, Vaj i Embrionit të Grurit, Vaji i Trëndafilit, Vaj Argani, Helichrysum o.e., Rozmarina jashtë. o.e., Salvia o.e.

Udhëzime për përdorim:

Këshillohet që të aplikohen disa pika në zonën që do të trajtohet dhe të masazhohet në mënyrë rrethore derisa të përthithet plotësisht, dy herë në ditë.

Paketimi:

Shishe 15 ml

Kushtet e ruajtjes:

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë.

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.