Skip to content
Sale!

K52 Ampula Nutraceutical Uomo

Original price was: L4200.Current price is: L3800.

K52 ampula Uomo

Ampulat K52 nga L’energia delle Piante veprojnë në funksionet fiziologjike të bulbit të flokut dhe ushtrojnë një aktivitet bioaktivizues nga i cili mund të varet rritja e frymëmarrjes qelizore dhe stimulimi i proliferimit të qelizave.

Përdorimi:

Aplikoni 1 flakon, çdo ditë të dytë, për 2 muaj në rast të rënies.

Komponentët e përmbajtjes:

Alkool; ujë; azeloglicinë; panthenol; kapilektina; mimoza tenuiflora; kamforë; etilxksimeninat; mentol; zea mays.

Formati:

Paketimi i një kutie përmban 10 ampula prej 10 ml

 

K52 ampula Uomo

Ampulat K52 nga L’energia delle Piante veprojnë në funksionet fiziologjike të bulbit të flokut dhe ushtrojnë një aktivitet bioaktivizues nga i cili mund të varet rritja e frymëmarrjes qelizore dhe stimulimi i proliferimit të qelizave.

Stimulimi i frymëmarrjes qelizore çon në një përdorim më të mirë të substancave rezervë të qelizave (polisakaridet, trigliceridet) dhe mbi të gjitha kontribuon në eliminimin e katabolitëve.

Në planin afatgjatë, kjo kontribuon në rigjenerimin, riparimin e indeve të lëkurës dhe rritjen e fuqisë së qelizave të flokëve, duke luftuar kështu apatinë dhe atrofinë e bulbit të flokëve, e cila është shkaku kryesor i rënies së parakohshme të flokëve.

Falë kompleksit të përbërësve aktivë që rrjedhin nga bimët, është një koncentrat i vërtetë i energjisë jetike kundër të gjitha formave të rrallimit, dobësisë dhe rënies së flokëve; ideale për rikthimin e tonit të kokës, aciditetin normal dhe stimulimin e rikuperimit të ciklit jetësor të flokëve.

Përdoret tek personat që mund t’i nënshtrohen trajtimit për humbjen e flokëve (alopeci e zakonshme) dhe për të ruajtur shëndetin dhe bukurinë e flokëve dhe për ta bërë atë më të fortë.

 

Përdorimi:

Rekomandohet aplikimi i flakoneve pas një larje me shampon K52. Ne flokë ende të lagur, shpërndajeni përmbajtjen e flakonit në lëkurë dhe masazhoni me majat e gishtave me lëvizje rrethore për disa minuta, më pas vazhdoni me tharjen.

Aplikoni 1 flakon, çdo ditë të dytë, për 2 muaj në rast të rënies.

Aplikimi i vazhdueshëm për disa muaj mund të ndihmojë në stimulimin dhe rigjenerimit të qelizave proliferative.

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë.

Komponentët e përmbajtjes:

Alkool; ujë; azeloglicinë; panthenol; kapilektina; mimoza tenuiflora; kamforë; etilxksimeninat; mentol; zea mays.

Formati:

Paketimi i një kutie përmban 10 ampula prej 10 ml

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.