Skip to content
Sale!

K52 Nutraceutical for Men

L2980

K52 Forte Uomo Nutraceutical i dobishëm në rast rënie të flokëve.

Shëndeti i kokës | Trajtimi i rënies së flokëve

Sipas traditës së herbalistëve, K52 Nutraceutical for Men mund të përdoret si një shtesë ushqimore tek personat që iu kanë filluar shqetësimet si:

  1.  Renia e flokeve
  2. Ruan shëndetin dhe bukurinë e flokëve dhe thonjve, për t’i bërë më të fortë
  3. Thinjat e flokëve.

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet marrja e 2 kapsulave në ditë me një gotë ujë.

K52 Forte Uomo Nutraceutical i dobishëm në rast rënie të flokëve.

Shëndeti i kokës | Trajtimi i rënies së flokëve

Sipas traditës së herbalistëve, K52 Nutraceutical for Men mund të përdoret si një shtesë ushqimore tek personat që iu kanë filluar shqetësimet si:

– Renia e flokeve

– Ruani shëndetin dhe bukurinë e flokëve dhe thonjve, për t’i bërë më të fortë

– Thinjat e flokëve.

Përbërësit kryesorë: Serenoa repens ; Vitamina C liposomale; L-Taurinë; Maja e selenit; Vitamina B1; Vitamina B2; L- Cistinë; Milje ; keratin e hidrolizuar dhe Paba

Indikacionet për përdorim: Nutraceutik i bazuar në minerale, mikroelementë, vitamina dhe aminoacide me dozë të duhur, i cili vepron në mënyrë të favorshme për të ndihmuar në:

– Ndalimin e rënies së flokëve

– Tonifikon dhe mban lëkurën e kokës të hidratuar për të nxitur aktivitetin e mirë të rritjes së flokëve.

– Promovon rritjen e flokëve aty ku është ende e mundur.

Lidhja me përbërësit aktivë të bimëve ndihmon në rregullimin e sekretimit dhjamor, parandalimin e formimit të radikaleve të lira dhe përmirësimin e mikroqarkullimit. K52 Nutraceutical for Men është një preparat gjithashtu i dobishëm për parandalimin e rënies së flokëve si dhe për thinjen e tyre. Në veçanti, përmirësimi i rrjedhjes së gjakut në bulbin e flokëve çon në një konsum më të madh të lëndëve ushqyese dhe një oksigjenim më të mirë të tyre, prandaj flokët rifitojnë forcën dhe energjinë e rritjes.

 

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet marrja e 2 kapsulave në ditë me një gotë ujë.

 

Paralajmërime: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Nuk rekomandohet përdorimi i produktit tek fëmijët nën tre vjeç

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.