Skip to content
Sale!

Dietokal No Hunger

L2000

Dietokal No Hunger

  • Suplement dietik
  • Ndihmës i dobishëm në dietat me pak kalori, për reduktimin e urisë nervore.
  • Fomule inovative me lëshim të kontrolluar
  • Paketimi: 10 tableta 800 mg
  • Pesha neto 8 g Griffonia es Semi tit 98% htp
  • Mënyra e përdorimit: 1 tabletë të administrohet në orën 11.00 në mëngjes.
  • Cmimi 2000 lek

 

 

Dietokal No Hunger

Suplement dietik

Ndihmës i dobishëm në dietat me pak kalori, për reduktimin e urisë nervore.

Efekti pozitiv i shafranit së bashku me grifonian mund të krahasohet me veprimin e Fluoxetines në një dozë prej 20 mg/ditë, e cila vepron pozitivisht në humor dhe në kontrollin e urisë nervore.

Griffonia përdoret për kontrollin e ndjenjës së urisë dhe Gymnea silvestre, për metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, ndihmëse në dietat me kalori të ulëta që synojnë uljen e peshës trupore.

Përbërësit:

Griffonia es (Griffonia Silplicifolia) fara tit. 98% 5 – hidroksitriptofan, Blanozë (natriumi karboksimetilcelulozë); Gymnema es (Gymnema Silvestre) gjethe Tit 25% acid gjimnemik, Stabilizues Celuloze mikrokristalore; Shafrani p.sh. (Crocus Sativus) stigmas tit. 2% safranal, Agjentë kundër ngurtësimit: Stearat magnezi vegjetal, dioksid silikoni.

Karakteristika dhe dozat e përbërësve.

Doza ditore 1 tabletë

Griffonia es Semi tit. 98% 240 mg

5 htp bërë 235 mg

Gymnema es lees Tit 25% 200 mg

Acidi gjimnemik jepet 50 mg

Shafrani es stigmas tit. 2% 30 mg

Safranal bëri 0.6 mg

Fomula inovative me lëshim të kontrolluar

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë të administrohet në orën 11.00 në mëngjes.

 

Paralajmërime:

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë zëvendësim për një dietë të larmishme. Mos e merrni produktin gjatë shtatzënisë, laktacionit dhe nën 12 vjeç. Mos e administroni produktin dhe mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën 3 vjeç. Mos e merrni në rast të mbindjeshmërisë ndaj njërit prej përbërësve të tij.

Ky produkt nuk është një zëvendësues për një dietë të larmishme.

Duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me kalori të ulët duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme me një nivel të mirë aktiviteti fizik. Nëse dieta ndiqet për periudha të zgjatura më shumë se tre javë, këshillohet të kërkoni këshilla mjekësore.

 

Paketimi: 10 tableta 800 mg – Pesha neto 8 g Griffonia es Semi tit 98% htp

 

Griffonia ndihmon në luftimin e urisë nervore. Serotonina nuk mund të gjendet në një dietë normale në sasi të konsiderueshme.

Kjo shpjegon arsyen e nevojës së përdorimit të suplementeve të bëra nga grifonia, në mënyrë që më në fund të mund të shijoni avantazhet e saj të padiskutueshme në masat e nevojshme.

 

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.