Skip to content
Home » BoneActiv: Mbeshtetni kockat tuaja!

BoneActiv: Mbeshtetni kockat tuaja!

Mbështetni dendësinë tuaj të kockave dhe shëndetin e kyçeve dhe artikulacioneve me këtë formulë të erëzave të egra me bazë shkencore. Rigoni i egër, i kombinuar me rozmarine të egër të papërpunuar të Zelandës së Re, ju jep fuqi të vërtetë.

Asgjë nuk është më e fuqishme se ky kombinim dhe nuk keni nevojë të merrni doza të larta të kalciumit plus vitaminë sintetike D. Përfitoni prej tij për një shëndet më të mirë

MCHC:(Hidroksiaapatit i papërpunuar) MCHC është kockë e gjallë, në këtë rast, kockë e shëndetshme, e ushqyer me bar e Zelandës së Re, e cila shërben për të mbështetur një përgjigje të shëndetshme të densitetit të kockave. Kur kombinohen me erëza të egra të papërpunuara, të tilla si në kapsulat BoneActiv. Ai gjithashtu përdor MCHC për të mbështetur një përgjigje fizike dhe ushtrim të shëndetshëm duke rritur forcën dhe densitetin e kockave tuaja.

Avantazhi për: Kockat dhe artikulacionet, dhimbje dhe inflamacion

Lista e plotë e përbërësve Hidroksiaapatit i papërpunuar (MCHC) pluhur, rigon i egër në mal të lartë (bar), urtë e egër (bar), rozmarinë e egër (bar)

Gjendet ne dy forma farmaceutike, kuti me 120 capsula dhe solucion 30 ml.

Ju mund ta porosisni online tani ne: www.farmaceutika.org ose ne whatsup ne nr e tel: +355695149733 . Produkti ju vjen brenda Tiranes per 24H dhe ne rrethe per 48H.

https://www.northamericanherbandspice.com/search/?product_query=boneactiv

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.