Skip to content
Home » OregaDent: Dhembe dhe mishra te shendetshem!

OregaDent: Dhembe dhe mishra te shendetshem!

Për të mbështetur dhëmbët dhe mishrat e shëndetshëm, përdorni fuqinë shtesë të OregaDent.

Eshtë pjesë e sistemit të kujdesit dentar OregaDent i cili bazohet në fuqitë e natyrës. OregaDent është formuluar me vajrat e cilësisë më të lartë të rigonit të egër dhe rrënjës, vajit të filizave të karafilit dhe vajit të kanellës. Vaji i karafilit përmban eugenol, i cili përdoret nga stomatologët dhe vaj rrënjor i bimes së egër, një vaj i rrallë që gjendet ekskluzivisht në OregaDent.

Vendosni disa pika në dhëmbë dhe mishrat e dhëmbëve ose njomeni rrotull me pak pambuk me OregaDent dhe vendoseni atë në mishrat e dhëmbëve. Përdorni me ose në vend të pastës së dhëmbëve.

Detajet e produktit:

Kanellë: Kanella është jashtëzakonisht e shëndetshme për trupin. Format ideale përfshijnë lëvoren e kanellës së plotë dhe të bluar, së bashku me ekstraktin të ushqimit të plotë. Lëvorja e plotë, në mënyrë ideale, nga kanella e Ceilonit. Kanella, si ekstrakti i vajit dhe lëvorja, ndihmon në mbështetjen e funksionit të shëndetshëm njohës dhe tretjes, veçanërisht funksionin e shëndetshëm të pankreasit për të mbështetur një përgjigje të shëndetshme diabetike.

Karafil: Mënyra optimale për të konsumuar karafil është si një koncentrat i vajit të karafilit të pastër, të plotë, të bërë ekskluzivisht nga sythat. Kini kujdes nga imitimet e lira të bëra nga gjethet, të cilat përmbajnë një toksinë. Vaji i filizave të karafilit mbështet shëndetin e përgjithshëm të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve dhe gjithashtu mbështet një përgjigje të shëndetshme të dhimbjes, veçanërisht për kushtet orale, si dhe tretjen e shëndetshme. Avantazhi për: Sistemi i tretjes Higjiena e gojës

Vaj ulliri ekstra i virgjer: Ka përfitime të panumërta nga marrja e rregullt e vajit të ullirit ekstra të virgjër me cilësi të lartë, duke përfshirë mbështetjen e rëndësishme të shëndetit kardiovaskular. Ai gjithashtu mbështet tretjen e shëndetshme dhe, kur është me cilësi të lartë, mbështet tretjen e shëndetshme, veçanërisht në lidhje me mëlçinë dhe fshikëzën e tëmthit. Vaji është gjithashtu i shkëlqyeshëm për shëndetin e lëkurës dhe flokëve. Kjo është arsyeja pse është vaji kryesor bartës për shtesat e bimëve dhe erëzave të Amerikës së Veriut.

Ju mund ta porosisni online tani ne: www.farmaceutika.org ose ne whatsup ne nr e tel: +355695149733. Produkti ju vjen brenda Tiranes per 24H dhe ne rrethe per 48H.

https://www.northamericanherbandspice.com/shop/oregadent/

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.