Skip to content
Home » anemia

anemia

Mpiksjet e gjakut gjatë ciklit menstrual: A duhet të shqetësohem?

Mpiksja e gjakut mund të shkaktohet nga faktorët e mëposhtëm: 1. Shkëputje e papritur e mukozës Gjatë ciklit menstrual, mitra tkurret për të nxjerë përmbajtjen e brëndeshme. Gjatë kontraktimit prodhohet prostaglandinë, nëse pastrohet më shpejt, shfaqen mpiksje gjaku. Dhe gjatë natës, një pjesë e madhe… Read More »Mpiksjet e gjakut gjatë ciklit menstrual: A duhet të shqetësohem?

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.
Exit mobile version