Home » SHENDETI » Page 2

SHENDETI

Ketu do te gjeni informacione per shendetin

Pneumonia nga COVID: Sa kohë kërkon shërimi? Dr. Silvana Sadria

Me shumë mundësi jeni njohur me simptomat e zakonshme të COVID-19, përfshirë temperaturen, kollën dhe lodhjen. Por, në raste të rënda, COVID-19 gjithashtu mund të shkaktojë komplikime serioze, përfshirë pneumoninë. “Ne kemi ende shumë për të mësuar për COVID-19, veçanërisht kaosin që mund të shkaktojë… Read More »Pneumonia nga COVID: Sa kohë kërkon shërimi? Dr. Silvana Sadria