Skip to content
Home » Allergoff®, Inovacion në trajtimin dhe parandalimin e alergjive

Allergoff®, Inovacion në trajtimin dhe parandalimin e alergjive

www.allergoff.com

Allergoff® SPRAY, Inovacion në trajtimin dhe parandalimin e alergjive, zvogëlon rrezikun e zhvillimit të alergjisë ose përkeqësimit të simptomave të saj dhe mbështet trajtimin e alergjive të thithura.

  • Ka fikasitet deri në 6 muaj pas një përdorimi të vetëm
  • Efikasiteti i konfirmuar në teste
  • I  sigurt dhe i lehtë për t’u përdorur

VETITË E PRODUKTIT

ZGJIDHJE INOVATIVE PËR NEUTRALIZIMIN E ALERGENËVE TË PLUHURIT SHTËPISË.

ALLERGOFF® SPRAY PËRDORET NË TRAJTIMIN E ALERGJIVE TË SHKAKTUARA NGA ALERGJENËT TË PRANISHËM NË PLUHURIN E SHTËPISË,

Allergoff® spray ka mekanizëm të dyfishtë veprimi:

NEUTRALIZON ALERGJENET KRYESORE TE PLUHURIT SHTEPI

Spraji ALLERGOFF® përmban një suspension ujor të mikrokapsulave. Bërthama e mikrokapsulave është e mbushur me një përzierje substancash që ndikojnë në strukturën kimike të grimcave me veti alergjike, të cilat humbasin vetitë e tyre patogjene pas aplikimit me ALLERGOFF®.

ALLERGOFF® NGJIT ALERGENET E PLUHURIT SE BASHKU

Spraji ALLERGOFF® aplikohet në sipërfaqe, mikrokapsulat formojnë një film polimer, ngjit alergenët e pluhurit në grimca më të mëdha, duke i ndaluar ato të notojnë në ajër dhe duke lejuar që alergenët e grumbulluar të hiqen nga fshesa me korrent konvencionale. Si rezultat, zvogëlon rrezikun e inhalimit të alergenëve.

TEKNOLOGJIA E SPËRKATJES – EFIKASITET AFATGJATË

Një teknologji inovative e mikrokapsulimit, e cila siguron mbrojtje afatgjatë kundër alergenëve të merimangave të pluhurit menjëherë pas një përdorimi të vetëm të produktit – substancat lëshohen ngadalë nga muret e kapsulave të polimerit në vendin e aplikimit.

Mbrojtje afatgjatë kundër alergeneve të pluhurit pas një aplikimi të vetëm – 6 muaj mbrojtje kundër alergeneve të pluhurit të shtëpisë.

Lëshimi i kontrolluar i përbërësve në një dozë të sigurt për pacientët.

ALLERGOFF disponohet në paketim 400 ml. Mjafton një spray të spërkatni një sipërfaqe prej afërsisht 40 m2.

Është vlerësuar se më shumë se 30% e njerëzve në botë vuajnë nga alergjitë. Numri i pacientëve është vazhdimisht në rritje. Alergjitë e thithura, duke përfshirë alergjinë ndaj merimangave të pluhurit të shtëpisë, është lloji më i zakonshëm i alergjisë në botë dhe prek afro 300 milionë njerëz. Merimangat e pluhurit të shtëpisë shkaktojnë simptoma të tilla si kolla, riniti kronik, konjuktiviti alergjik, si dhe dermatiti atopik, i cili është gjithashtu një nga shkaqet e astmës.

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.