Skip to content
Home » 15 legjenda mbi shtatezanine:

15 legjenda mbi shtatezanine:

E vërtetë apo e gabuar?

Ka shumë legjenda ose tradita të njohura në lidhje me konceptimin dhe shtatzëninë të lidhura me kohën kur dihej ende shumë pak për proceset e vërteta hormonale të përfshira në këto momente delikate në jetën e një gruaje. Disa do t’ju bëjnë të buzëqeshni, të tjerat mund të konsiderohen ende të vlefshme plotësisht ose pjesërisht.

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.