Skip to content
Home » Viasterol

Viasterol

shendeti

Viasterol, ndihma e parë kundër kolesterolit të lartë:

Kolesteroli është një lipid shumë i rëndësishëm për trupin tonë dhe është i përfshirë në funksione të ndryshme që janë thelbësore për shëndetin tonë. Është përbërës i membranave qelizore. Përdoret për prodhimin e disa hormoneve, siç janë hormonet seksuale: estrogjeni dhe testosteroni. Përfshihet në sintezën… Read More »Viasterol, ndihma e parë kundër kolesterolit të lartë:

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.