Skip to content

O2 Organic Skincare Serum Vit A.E.C

L2700

O2 Organic Skincare Serum Vit A.E.C

Serum me Vitaminë A, E , C është një kombinim i tre vitaminave me të dashura për lekurën sic është Retinoli, Vitamin E dhe Vitamin C.

  • Retinoli është në gjendje të stimulojë hidratimin natyral, një kusht i domosdoshëm për të pasur një pamje të tonifikuar dhe favorizuar eksfolimin e shtresave sipërfaqësore të lëkurës.
  • Retinoli është një aleat i vlefshëm për lëkurën, pasi ndihmon në prodhimin natyral të acidit hyaluronik dhe kolagjenit.
  • Vitamina C gjithashtu parandalon formimin dhe shfaqjen e njollave të lëkurës dhe ndihmon në stimulimin e prodhimit të kolagjenit, prandaj mund të përkufizohet si një vitaminë miqësore e retinolit.
  • Kombinimi i vitaminës C dhe E, në këtë serum nga O2 Organic rrit në mënyrë eksponenciale fuqinë antioksiduese të të dyjave.
  • Përdoret në darkë pas larjes dhe para kremit hidratues.
  • Sasia : Flakon 30 ml

O2 Organic Skincare Serum Vit A.E.C

Serum me Vitaminë A, E , C është një kombinim i tre vitaminave me të dashura për lekurën sic është Retinoli, Vitamin E dhe Vitamin C.

Retinoli ose Vitamin A  -Kremrat e fytyrës me retinol konsiderohen ndër produktet më të mira për të luftuar papërsosmëritë që lidhen me plakjen. Retinoli është një derivat i tretshëm në yndyrë i vitaminës A i përdorur gjerësisht në kozmetikë për shkak të aftësisë së tij unike për t’u absorbuar në shtresat lipidike të lëkurës.

Ai u siguron qelizave të lëkurës ushqimin që u nevojitet për t’u rinovuar, duke iu dhënë një injeksion të energjisë nënlëkurore që përshpejton dhe rinovon mirëqenien e fytyrës.

Me kalimin e kohës, në fakt, lëkura e fytyrës gradualisht humbet elasticitetin e saj për shkak të ngadalësimit të proceseve të rinovimit të qelizave.

Pasi depërton në shtresën e mesme të lëkurës, Retinoli nndihmon në neutralizimin e radikalëve të lira për të rritur prodhimin e elastinës dhe kolagjenit. Kjo krijon një efekt “plumping” që zvogëlon shfaqjen e vijave të holla, rrudhave dhe poreve të zgjeruara ose i reduktorn ndjeshëm ato nëse tashmë na janë krijuar.

Retinoli është produkti që ndërvepron më së miri me qelizat e lëkurës. Është një antioksidant i fuqishëm dhe në krahasim me përbërësit e tjerë stimulon më shumë prodhimin e kolagjenit, i cili është përgjegjës për ruajtjen e strukturës së lëkurës.

Retinoli është në gjendje të stimulojë hidratimin natyral, një kusht i domosdoshëm për të pasur një pamje të tonifikuar dhe favorizuar eksfolimin e shtresave sipërfaqësore të lëkurës.

Retinoli është një aleat i vlefshëm për lëkurën, pasi ndihmon në prodhimin natyral të acidit hyaluronik dhe kolagjenit.
Vitamina C gjithashtu parandalon formimin dhe shfaqjen e njollave të lëkurës dhe ndihmon në stimulimin e prodhimit të kolagjenit, prandaj mund të përkufizohet si një vitaminë miqësore e retinolit.

https://www.farmaceutika.org/product/o2-organic-vitamin-c-serum/ 

Kombinimi i vitaminës C dhe E, në këtë serum nga O2 Organic rrit në mënyrë eksponenciale fuqinë antioksiduese të të dyjave. Në fakt, secila molekulë e vitaminës E është në gjendje të ndërpresë vetëm një cikël oksidimi, por falë kontributit të vitaminës C është në gjendje të bëhet aktive përsëri në luftën kundër radikalëve të lira, duke parandaluar keshtu plakjen .

Gjithashtu ky serum permban Acid Hyaluronik i njohur per efekt e tij anti rrudhe, duke parandaluar degradimin e kolagjenit dhe duke ruajtur fluidet e nevojshme te lekures ne menyre qe te jete e shendetshme dhe e hidratuar.

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.