Skip to content
Home » CHAG-O-POWER: Shendeti i lekures tuaj!

CHAG-O-POWER: Shendeti i lekures tuaj!

Hiqni njollat e lekures

Emri shkencor: Inonotus obliquus, i njohur gjithashtu si kërpudha Chaga, është një nga kërpudhat më të njohura të ngrënshme në Rusi dhe vendet e Evropës Veriore. Eshtë një kërpudhë e parregullt, e zezë në të kaftë, e fortë. Infektimi rrjedh nga ndotja e zemrës së pemëve nga sporet përmes lezioneve të pashëruara. Veçanërisht e pasur me specie antioksiduese që i japin kërpudhave karakteristikat e saj të veçanta.

Pikat Chag-o-Power janë unike, sepse është një chaga e egër e emulsifikuar, e papërpunuar dhe e papërpunuar. Kjo e bën atë ideale për ata që duan një shtesë të lehtë për t’u përdorur, për të mbështetur një përgjigje të shëndetshme imune dhe per shëndetin e lëkurës.

Ky suplement i lehtë për t’u përdorur chaga mbështet fuqishëm një përgjigje të shëndetshme të sistemit imunitar dhe shëndetin e lëkurës. Një shtesë e rrallë chaga e papërpunuar që i mban enzimat plotësisht të paprekura.

Lëvorja e egër e thuprës : Lëvorja e egër e thuprës është një burim i pasur i kimikateve të fuqishme, acidit betulinik dhe betulinës. Këto substanca janë pararendëse të prodhimit të molekulave të kolesterolit në trup. Betulin dhe acidi betulinik janë antioksidantë të fuqishëm, prandaj lëvorja e thuprës ka një nivel ORAC deri në 1300 për gram.

Avantazhi për: Humbje Peshe

Rigon i egër malor i lartë origjinal P73 me fuqinë e energjisë së fotoneve, shkëmbinjve malorë dhe diellit. Përmban quercetin flavonoid si dhe mineralet kryesore kalcium dhe magnez

Chaga e egër është burimi më i pasur i njohur i asaj enzime antioksiduese shumë të rëndësishme që mbron indet e trupit, SOD (superoksid dismutaza). Eshtë gjithashtu një burim i dendur i melaninës, beta glukanit, një përmirësues i imunitetit, steroleve biologjike, vitaminës D2 dhe mineraleve gjurmë. Këto elementë të rrallë përfshijnë rubidium, cezium dhe germanium. Kjo është ajo që e bën chaga-në e egër një suplement të plotë ushqimor ideal për të mbështetur një përgjigje të shëndetshme kundër plakjes dhe funksionit të të gjithë trupit, adaptogjenit ditor.

Ju mund ta porosisni online tani ne: www.farmaceutika.org ose ne whatsup ne nr e tel: +355695149733. Produkti ju vjen brenda Tiranes per 24H dhe ne rrethe per 48H.

https://www.northamericanherbandspice.com/shop/chag-o-power-drops/

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.