Skip to content
Home » LAJME » Page 2

LAJME

KETU DO TE GJENI LAJMET ME TE FUNDIT NE FUSHEN E SHENDETESISE

AstraZeneca

Vaksina anti COVID-19 e AstraZeneca: EMA gjen lidhje të mundshme me raste shumë të rralla të mpiksjes së gjakut.

Komiteti i Sigurisë EMA arriti në përfundimin sot se mpiksjet e pazakonta të gjakut me trombocite të ulëta duhet të renditen si efekte anësore shumë të rralla të Vaxzevria (Vaksina COVID-19 AstraZeneca). Duke arritur në përfundimin e tij, Komiteti shqyrtoi të gjitha provat në dispozicion… Read More »Vaksina anti COVID-19 e AstraZeneca: EMA gjen lidhje të mundshme me raste shumë të rralla të mpiksjes së gjakut.

AIFA (Agjensia Italiane e Barnave), alarm i pajustifikuar për sigurinë e vaksinës se AstraZeneca:

AIFA (Agjensia Italiane e Barnave), alarm i pajustifikuar për sigurinë e vaksinës se AstraZeneca: Rastet e vdekjes që ndodhin pas administrimit të vaksinës AstraZeneca kanë vetëm një lidhje kohore. Asnjë shkak nuk u demonstrua midis dy ngjarjeve. Alarmi në lidhje me sigurinë e vaksinës AstraZeneca… Read More »AIFA (Agjensia Italiane e Barnave), alarm i pajustifikuar për sigurinë e vaksinës se AstraZeneca:

Edhe nëse keni kaluar COVID-19, përsëri keni nevojë për vaksinën!

Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) javën e kaluar lëshoi ​​një Autorizim të Përdorimit Emergjent (EUA) për vaksinën Pfizer-BioNTech. Ka pasur raporte të ri-infektimit me virusin që shkakton COVID-19. Edhe nëse keni kaluar COVID-19, marrja e vaksinës mund të ndihmojë në parandalimin e ri-infektimit dhe… Read More »Edhe nëse keni kaluar COVID-19, përsëri keni nevojë për vaksinën!

error: Permbajtja e Farmaceutika.org eshte e mbrojtur. Ju lutem na kontaktoni nese ju duhet informacion shtese.
Exit mobile version