Dhëmbët e parë të foshnjës: Si të sillemi?

Simptomat që lidhen me daljen e dhëmbëve të parë janë të ndryshme: Ato mund të variojnë nga një shqetësim i lehtë në diçka më të rëndësishme. Të mësojmë t’i njohim ato dhe të kuptojmë kur është e përshtatshme të kontaktojmë pediatrin. Dhëmbët e parë janë një ngjarje për tu festuar, por në të njëjtën kohë … Continue reading Dhëmbët e parë të foshnjës: Si të sillemi?